Afla mai multe despre Baseball Festival - 5 iulie 2017, in Bucuresti!

Miercuri, 5 iulie, incepand cu ora 5:30pm, la Complexul Studentesc Tei, in Bucuresti, te invitam la o dupa-amiaza de sport si distractie, in stil american! Lasa orice alt subiect, si ia-ti o pauza, pentru a fi alaturi de baseballul din Romania. Stim, este o tema exotica, nu stiai prea multe despre baseball, dar poate fi o distractie frumoasa.

 

Ambasada SUA in Romania, impreuna cu Federatia Romana de Baseball si Softball, precum si SNSPA si Ministerul Tineretului si Sportului organizeaza, pe 5 iulie, primul festival de baseball din Romania. Evenimentul este parte din Proiectul Jackie Robinson, o initiativa romano-americana de promovare a valorilor sportului in Romania. 

 

Va fi prezenta conducerea Ambasadei americane, precum si doamna Sharon Robinson, fiica celebrului jucator de baseball Jackie Robinson. Peste 3000 de oameni au fost invitati sa participe – inclusiv cei care vor veni, cu o zi inainte, la receptia data in cinstea zilei nationale a SUA, pe 4 iulie. Vin, de asemenea, din SUA, cativa fosti jucatori in Major League Baseball - Scott Erickson, La Troy Hawkins și Marlon Anderson.

 

Unul dintre evenimentele de interes - meciul revansa dintre selectionata soldatilor americani din baza de la Mihail Kogalniceanu si echipa nationala a Romaniei! In aprilie, la Constanta, Romania a invins SUA cu 7-2! Acum, are loc revansa.

 

In plus – vei vedea o demonstratie de baseball a unor echipe talentate din tara, precum si concursuri de aruncari si de lovituri de baseball la care este incurajata participarea tuturor celor prezenti: Home Run Derby si the Fastest Pitch.

 

Va fi o dupa-amiaza relaxata, in stil american, cu sport, concursuri, mancare buna - vor fi prezenti cativa dintre cei mai cunoscuti producatori de street-food din Bucuresti! - dar si multe alte surprize. 

 

- hotdogi de la @ZaGerman WurstWagon

- tapas adus de @LaFincaAlioli

- inghetata de la @MoritzEis

- gogosi americane de la @Recreatia

- cafea de la @CoffeeBike

 

 

Va asteptam, intrarea este libera!

Actiunea are loc in Complexul Studentesc Tei, aflat la doi pasi de strada Barbu Vacarescu (vezi mai jos harta cu locatie).

 

Mai multe detalii, pe Facebook, pe pagina FRBS, sau pe www.baseball-softball.ro

 

#BaseballFestivall #Playball #Romania 

Parterul noastru
Pe Social Media