Promo GSP.ro

 Pe GSP.ro a aparut un articol ce promoveaza baseball-ul. Multumim redactiei si alaturi de ei tuturor jurnalistilor din România care sunt alături de noi în promovarea baseball-ului si softball-ului in rândul tinerilor.

promoMai tineti minte premiul acela de 1 milion de dolari castigat de un american cu un joc de baseball?

Pe 5 mai anul acesta, Wade McGilberry a castigat banii astia scotand un scor perfect in proaspat-lansatul MLB 2K10, desi nu era un gamer inrait si nu avea nici o treaba cu cele mai noi jocuri.

Si la acea stire si la articolul in care intrebam ce ati face cu un milion de dolari, majoritatea ati raspuns ca baseball-ul e sport american, ca nu stiti regulile si ca la noi nu vor exista evenimente de acest gen.

Chiar daca in urmatorii ani nici un publisher nu o sa vina in Romania cu un concurs cu un premiu cu 6 zerouri, ai putea sa profiti de o ocazie interesanta si sa inveti baseball, complet gratuit.

Clubul Sportiv Dinamo te invita sa joci baseball chiar daca ai 8, 10, sau 30 ani si organizeaza inscrieri in club, fara ca tu sa scoti un ban din buzunar.

Vino miercuri, 23 iunie, la ora 17.00 pe strada Giuseppe Garibaldi nr. 30, sector 1 (in spatele liceului Rosetti), si inscrie-te la cursuri de baseball gratuite. Macar asa ai ocazia sa joci o tura de MLB si pe consola, fara sa te uiti mirat ca nu stii care sunt regulile.

De ce baseball? In Romania exista aproximativ 20 de echipe, sportul este prezent la noi din 1990 iar Dinamo are unii dintre cei mai buni jucatori de baseball din Europa. E o ocazie buna de a face miscare alaturi de prieteni sau chiar copii tai, de a incerca ceva inedit in Romania si, in plus, iti deschide orizontul in gaming :)

Daca vrei sa afli mai multe despre inscrierile de la clubul Dinamo, gasesti informatii la numarul de telefon 0734800171.

sursa: gsp.ro

Parterul noastru
Pe Social Media