Veniti la Baseball Festival, 5 iulie, Complexul Studentesc Tei, Bucuresti

Pe 5 iulie, incepand cu ora 17:00,  va avea loc in Bucuresti, in Complexul Studentesc Tei, primul festival de baseball din Romania. Evenimentul face parte din Proiectul Jackie Robinson, organizat de FRBS si Ambasada SUA in Romania, sustinut si de Ambasada Romaniei in Statele Unite ale Americii si Ministerul Tineretului si Sportului. Va fi un eveniment in stil american, cu meciuri demonstrative de baseball, cu cateva concursuri speciale (Home Run Derby si Fastest Pitch), precum si cu muzica, mancare buna si multe alte surprize. Actiunea va fi un spectacol pentru o dupa-amiaza de vara, in centrul Bucurestiului, in aer liber - intrarea va fi libera.

Actiunea are loc a doua zi dupa Ziua Nationala a SUA (4 iulie), si va beneficia de prezenta domnului ambasador al SUA, Hans Klemm, precum si de alti reprezentati ai statului roman. La actiune vor participa si fosti jucatori profesionisti din Major League Baseball, veniti special in Romania pentru a celebra acest festival si pentru a antrena echipe de copii din tara. Este vorba de LaTroy Hawkins si Scott Erickson - fosti pitcheri la echipe de prestigiu din MLB. 

Atractii speciale cu ocazia evenimentului din 5 iulie:
- Meci demonstrativ al unor echipe de juniori din tara, pentru a promova baseball-ul pentru noile generatii!

- Concurs de aruncari (Fastest Pitch) si de lovituri (Home Run Derby)  

- Invitatia publicului de a participa la concursuri pentru amatori - cele mai lungi aruncari + lovirea mingii la distanta

- Tombola cu premii

Imnurile celor doua tari vor fi intonate live de o trupa de artisti romani. 
De asemenea, cu aceasta ocazie vor fi donate echipamente de baseball pentru cateva cluburi de copii din tara, cu sprijinul Ambasadei SUA si al PitchIn Donations. 

Mai multe detalii despre eveniment vor fi facute public, in perioada urmatoare, atat pe site, cat si pe pagina de Facebook a federatiei @FRBSoficial

Va asteptam!

Parterul noastru
Pe Social Media