Vrei sa iti inscrii copilul la baseball?

picture2
Baseball-ul si softball-ul sunt sporturi foarte potrivite pentru dezvoltarea copiilor, pentru ca ofera avantaje extraordinare din foarte multe perspective. Mai intai, pentru ca ofera copilului sansa de a isi petrece timp in aer liber, alaturi de alti copii de varsta sa, practicand un sport care il invata disciplina, lucru in echipa, respectarea regulilor si atentia la foarte multe detalii. In plus, sunt sporturi frumoase, usor de practicat de copii, precum si utile pentru dezvoltarea armonioasa in viitor. 

Americanii au inventat acest sport in versiunea sa moderna si l-au transformat intr-unul dintre cele mai frumoase si iubite activitati sportive din Lumea Noua. Romanii practica baseball-ul de putin peste 25 de ani, si au inceput sa creeze o buna traditie si la noi, desi conditiile inca sunt dificile, iar sprijinul autoritatilor este inca mic. 

Daca doriti sa va inscrieti copiii pentru a invata acest sport, suna la telefonul Federatiei, pentru a vedea daca exista cluburi in zona dvs. Va putem ajuta fie pentru a va pune in contact cu cel mai apropiat club, fie pentru a va putea ajuta sa infiintati un nou club, alaturi de alti parinti doritori - pentru asta, va ajutam cu materiale, echipament de joc si chiar si sprijin pentru antrenamente. 

Contact:

Address: B-dul Basarabiei 37-39, sector 2, Bucuresti Romania

Phone No: 021 - 317 00 93

http://www.baseball-softball.ro

https://www.facebook.com/FRBSofficial/

https://twitter.com/RomaniaBaseball

federatie@baseball-softball.ro


Screen Shot 2017-01-24 at 11.15.35
Va asteptam!

Parterul noastru
Pe Social Media