zFRBS – Gala Sportivul Anului 2022

May 17, 2023
Într-o companie onorantă și o locație selectă, staff-ul Federației Române de Baseball și Softball a participat la Gala Sportivul Anului 2022.
La invitația Ministerul Sportului o delegație a federației noastre a participat joi, 26 ianuarie 2023, la un eveniment important al sportului românesc. O acțiune de anvergură și plină de fast, Gala Sportivul Anului 2022, găzduită de Opera Națională București, s-a bucurat de participarea unor nume sonore, atât din sport, dar și din alte domenii, precum și a oficialilor de cel mai înalt nivel.
Delegația Federației Române de Baseball și Softball a fost alcătuită din:
Cristian Manea – Președinte
Marius Tătaru – Prim-vicepreședinte
Ion Bălan – Secretar general
Iulian Șerban – jucător CS Leaders Călărași, echipa campionă națională de seniori în anul 2022
Eduard Pîrvu –Președinte/antrenor/jucător ACS Eagles Cluj, cel mai tânăr club de baseball din România
Felicităm pe toți nominalizații la cele 14 categorii și deopotrivă pe toții sportivii români, antrenorii, staffurile federațiilor sportive naționale și ale cluburilor sportive, dar şi Ministerul Sportului și Comitetul Olimpic și Sportiv Român, care au contribuit fiecare la aceste rezultate minunate în anul 2022.
Suntem pe un drum bun, există potențial în multe sporturi, dar sunt și multe alte lucruri pe care trebuie să le rezolvăm împreună, astfel încât sportul de performanță românesc să se mențină și chiar să urce în topurile internaționale.
Și noi, Federația Română de Baseball și Softball, am demarat proiecte noi și deja s-au concretizat colaborări semnificative cu autorități centrale și locale în vederea dezvoltării baseball-ului în mai multe regiuni ale țării.
Și ne mai mândrim cu un rezultat internațional extraordinar în anul 2022 – Locul 5 în finala primei ediții a Campionatului European de Baseball 5, la categoria U17.

FRBS

100 frbs

Contact:
federatie@baseball-softball.ro
021 317 0093
Bd. Basarabia 37-39, București

PARTENERI